Wereldvrouwendag – 8 Maart 2021

8 maart is Wereldvrouwendag. Dé gelegenheid om de film ‘Woman’ te bekijken. Een wereldwijd maar heel intiem portret over wat het betekent om vrouw te zijn. De geplande vertoning in de BIB kan natuurlijk niet plaatsvinden, maar zoals beloofd voorzien we ook hiervoor een online alternatief.

Wat mag je verwachten?
In deze film vertellen 2.000 vrouwen uit 50 landen over emancipatie, moed, onderwijs, armoede, gerechtigheid, liefde, seksualiteit, moederschap … Openhartig, grappig en ontwapenend.

Benieuwd? Bekijk de trailer via deze link https://www.youtube.com/watch?v=-mvz5x71WfM

Praktisch
Cinema@home: Je bestelt online je ticket voor deze film bij Ferm, en je bekijkt hem als het jou uitkomt, gezellig bij je thuis. Na inschrijving ontvang je een mail met een link en instructies om in te loggen op het platform waar je de film kan bekijken. De film is beschikbaar van 1 tot 31 maart.

Prijs: € 5

Een ticket bestellen doe je via deze link
http://inschrijvingen.samenferm.be/Default.aspx?TabId=4358&DefNr=2929&LCNr=212481&AfdNr=1257&insch=1

Updated: 28 februari 2021 — 21:03