Zoektocht naar ‘De Stoel’

Zoek van 17 juni tot 28 juli 2021, elke week naar ‘De FERM-Leefdaal-Stoel’.

6 weken na elkaar kan je telkens gedurende een hele week mee zoeken naar de nieuwe locatie van ‘De Stoel’, ergens langs onze mooie Leefdaalse openbare wegen en wandelwegen.  Neem een foto van jezelf, het voorwerp-van-de-week en ‘De Stoel’, en maak kans op één van de prijzen.

Hoe werkt het?

‘De Stoel’ zal goed zichtbaar worden opgesteld, op niet meer dan 6 meter van een openbare weg of een wandelweg, elke week op een andere plaats.

Schrijf je in en ontvang elke week, via mail of op Facebook, ten laatste op donderdag om 20.00u meer informatie over de nieuwe locatie van ‘De Stoel’ en over het mee te nemen voorwerp-van-de-week.

Ten laatste op de daaropvolgende woensdag om 24.00u stuur je een foto waarop zowel jij, ‘De Stoel’, alsook dit voorwerp-van-de-week duidelijk zichtbaar zijn.

Het is dus NIET de bedoeling om de locatie van de Ferm-stoel als eerste te vinden. Iedereen heeft er bijna een hele week de tijd voor.

Het kan zijn dat je de stoel vanop de openbare weg of de wandelweg wel kan zien staan, maar dat je niet tot bij de stoel geraakt. Dat is niet erg: het is niet de bedoeling dat je een foto doorstuurt waarbij je in ‘De Stoel’ zit, daarvoor is deze stoel niet robuust genoeg. Het is voldoende dat ‘De Stoel’ ergens op (de achtergrond van) de foto duidelijk zichtbaar is. Het betreden van private eigendom/terrein tijdens de zoektocht is niet alleen verboden, maar dus ook volstrekt overbodig.

Elke week worden er 5 prijzen verloot onder de juiste weekinzendingen.

Bovendien zullen op het einde van de wedstrijd 5 B-Bonnen met een waarde van elk 15 euro verloot worden onder alle juiste inzendingen die gedurende de 6 weken van de wedstrijd werden ingestuurd.

Dus hoe meer weken je deelneemt en verschillende locaties van ‘De Stoel’ je ontdekt, hoe groter uiteraard je kans om zo’n B-Bon te winnen!

Deelname is gratis.

Schrijf je in via mail op destoelfermleefdaal@gmail.com en ontvang elke week via mail of op FERM Leefdaal ∣Facebook de nodige info.

Lees hier het wedstrijdreglement 20210617 Ferm Wedstrijdreglement wandelzoektocht De Stoel

 

FERM Leefdaal wenst alle deelnemers veel succes en vooral veel plezier toe!

Updated: 8 juni 2021 — 19:25