Kookworkshop – 18 okt 2022

om 19:30 in de vernieuwde keuken van de Vlieg-In.

Deelnameprijs € 20 Ferm-leden € 15

Inschrijven via trappeniers.mia@telenet.be of GSM 0488 205 635

Betalen op rekening BE18 7343 5404 5965 vóór 13 oktober 2022 met de mededeling: koken Otto

Contactpersoon:  Mia Trappeniers, trappeniers.mia@telenet.be

Meebrengen: keukenschort, snijmesje en snijplank.

We koken samen onder begeleiding van Annemie Morris en smullen na afloop van ons zelf samengesteld Ottolenghi buffet.

Yotam Ottolenghi is een fenomeen. Een Italiaanse vader, een Duitse moeder, opgegroeid in Israël en nu al jaren wonend in Londen. De Internationale invloeden in zijn leven vind je ook terug in zijn kookkunst. Zijn kookboeken gaan als zoete broodjes over de toonbank en elke foodie heeft ondertussen zijn of haar favoriet Ottolenghi recept. Zijn grootste verdienste is om het bereiden van groenten tot een hoger niveau te tillen en heel verrassende smaken met elkaar te combineren.
Te moeilijk in je eigen keuken, te veel ingrediënten nodig die je niet kent? In deze kookworkshop bewijzen we het tegendeel. Zelfs met onze klassieke Vlaamse seizoensgroenten maken we originele gerechten.

Updated: 17 juni 2022 — 18:34