Koken “The best of Jamie Oliver”: maandag 27 maart 2023

Koken “The Best of Jamie Oliver” op maandag 27 maart 2023 om 19.30 uur 

in de keuken van de Vlieg-In.

 

Contactpersoon:          Mia Trappeniers, trappeniers.mia@telenet.be

Deelnameprijs: € 20  (Ferm-leden: € 15)

Inschrijven via trappeniers.mia@telenet.be of GSM 0488 205 635

Betalen op rekening BE18 7343 5404 5965 vóór 1 maart 2023 met de mededeling: koken Jamie

Meebrengen: keukenschort, snijmesje en snijplank.

We koken samen onder begeleiding van Annemie Morris en smullen na afloop van ons zelf samengesteld Jamie Oliver buffet.

Jamie Oliver is al meer dan 25 jaar en evenveel kookboeken een vaste waarde in de culinaire wereld. Zijn grootste verdienste is dat hij aantoonde dat je geen dure ingrediënten of ingewikkelde keukenapparaten nodig hebt om lekker eten te maken. Met de schijnbare nonchalance waarmee hij als tv-kok beroemd werd, heeft hij zeker ook Vlaamse kookgoeroes zoals Jeroen Meus en Loïc Van Impe beïnvloed.

Een heerlijk kookavondje dat gegarandeerd thuis nog een vervolg kent.