Zoek DE STOEL van 27 juni tot 31 juli 2024

Van 27/6 tot 31/07/2024 organiseert FERM Leefdaal de 4de editie van de ‘Zoektocht naar ‘De Stoel’’.

Contactpersoon:          Karin Baudemprez, karin.baudemprez@telenet.be

       

5 weken na elkaar kan je telkens gedurende een hele week mee zoeken naar de nieuwe locatie van ‘De Stoel’, ergens langs onze mooie Leefdaalse openbare wegen en wandelwegen.  Neem een foto van jezelf, het voorwerp-van-de-week en ‘De Stoel’, en maak kans op één van de prijzen.

Hoe werkt het?

‘De Stoel’ zal goed zichtbaar worden opgesteld, op niet meer dan 6 meter van een openbare weg of een wandelweg, elke week op een andere plaats.

Schrijf je in en ontvang elke week, via mail of kijk op onze website https://ferm.leefdaal.be of Facebook  of  Instagram, ten laatste op donderdag om 20 uur meer informatie over de nieuwe locatie van ‘De Stoel’ en over het mee te nemen voorwerp-van-de-week.

Ten laatste op de daaropvolgende woensdag om 24 uur stuur je een foto waarop zowel jij, ‘De Stoel’, alsook dit voorwerp-van-de-week duidelijk zichtbaar zijn.

Het is dus NIET de bedoeling om de locatie van de Ferm-stoel als eerste te vinden. Iedereen heeft er bijna een hele week de tijd voor.

Het kan zijn dat je de stoel vanop de openbare weg of de wandelweg wel kan zien staan, maar dat je niet tot bij de stoel geraakt. Dat is niet erg: het is niet de bedoeling dat je een foto doorstuurt waarbij je in ‘De Stoel’ zit, daarvoor is deze stoel niet robuust genoeg. Het is voldoende dat ‘De Stoel’ ergens op (de achtergrond van) de foto duidelijk zichtbaar is. Het betreden van private eigendom/terrein tijdens de zoektocht is niet alleen verboden, maar dus ook volstrekt overbodig.

Elke week wordt er één B-Bon van 5 euro verloot onder de juiste weekinzendingen.

Bovendien zullen op het einde van de wedstrijd 3 B-Bonnen met een waarde van elk 15 euro verloot worden onder alle juiste inzendingen die gedurende de 5 weken van de wedstrijd werden ingestuurd.

Dus hoe meer weken je deelneemt en verschillende locaties van ‘De Stoel’ je ontdekt, hoe groter uiteraard je kans om zo’n B-Bon te winnen!

Deelname is gratis.

Schrijf je in via mail op karin.baudemprez@telenet.be en ontvang elke week op donderdagavond rond 20 uur via mail of op FERM Leefdaal ∣Facebook of Instagram de nodige info.

FERM Leefdaal wenst alle deelnemers veel succes en vooral veel plezier toe!

Lees hier het wedstrijdreglement:  20240627 De Stoel Wedstrijdreglement

WEEK 1

En we starten met de eerste foto. Het voorwerp dat je moet meebrengen: een speelgoedautootje. Veel succes iedereen!

Stuur je foto voor woensdagavond 3 juli naar karin.baudemprez@telenet.be

WEEK 2

Een nieuwe speurtocht naar De Stoel, ergens in Leefdaal. Neem een kaars mee, trek een selfie en stuur je foto voor woensdagavond 10 juli naar karin.baudemprez@telenet.be

WEEK 3

Deze week laten we jullie in de groentenschuif duiken. Ga maar met een wortel op zoek naar onze stoel. Veel succes, iedereen!

Stuur je foto voor woensdagavond 17 juli naar karin.baudemprez@telenet.be